Moment înduioşător între un angajat la salubritate şi o pisică fără adăpost. Video viral emoţionant

  • Animalele fără adăpost au nevoie de căldură umană şi de o mângâiere bună... sau după posibilităţi, de o periere cu mătura.
  • Dar ce te faci când dai de o necuvântătoare insistentă şi dornică de atenţie multă?
  • Un angajat de salubritate încerca să măture strada, dar o pisică a avut alte planuri cu el.
  • Momentul emoţionant a fost filmat de către un turist român şi postat pe Facebook.
9707 afișări
Imaginea articolului Moment înduioşător între un angajat la salubritate şi o pisică fără adăpost. Video viral emoţionant

Captură video Marius Comper/Facebook

Ştim, pisicile nu îţi dau pace până nu faci ce vor, cum vor şi cât doresc ele. Este şi cazul unui angajat de la salubritate din Istanbul. Încerca să măture trotuarele, dar pisica a decis că mai bine o „mătură” pe ea. Felina s-a pus pe jos şi a început să se răsfeţe în faţa lui. Bărbatul s-a conformat şi a periat-o cu mătura. Apoi a dat să plece, însă blănoasa l-a urmărit şi a mai cerut atenţie. 
 
După ce a mai fost periată gentil cu mătura, pisica s-a decis că tot nu îi ajunge şi a blocat calea angajatului, mai cerând o rundă. Putem spune că a fost un timp câştigat pentru amândoi. 
 
Oraşul Istanbul este recunoscut pentru numărul ridicat de pisici, ocrotite şi dezmierdate de către locuitori, dar şi de către turişti. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici