Momentul în care o maşină este lovită de două ori, în doar câteva secunde, de FULGER / VIDEO

O maşină care mergea, în coloană, pe o autostradă din Rusia a fost lovită de două ori, în doar câteva secunde, de fulger. Descărcările electrice au fost atât de puternice încât au orbit temporar un alt şofer aflat în trafic.

14849 afișări
Imaginea articolului Momentul în care o maşină este lovită de două ori, în doar câteva secunde, de FULGER / VIDEO

Momentul în care o maşină este lovită de două ori, în doar câteva secunde, de FULGER/ Un şofer a fost orbit temporar / VIDEO

Imaginile cu maşina lovită de fulger au fost surprinse de camera amplasată în bordul autoturismului condus de Galina Ershova, pe o autostradă din regiunea Novosibirsk, în Siberia.

”Am fost temporar orbită. Am strâns volanul foarte puternic. S-a întâmplat totul foarte rapid”, a declarat femeia, potrivit Russia Today.

Maşina lovită, un SUV Toyota, a rămas imediat fără baterie, dar din fericire, toţi pasagerii au scăpat nevătămaţi. Şoferiţa, Anna Nakazykh, susţine că a fost foarte speriată.

”Au fost mulţi martori, dar nicio maşină nu a oprit”, a spus şi Anna Nakazykh.

Majoritatea maşinilor moderne sunt echipate cu un mecanism de protejare împotriva fulgerelor. Curentul electric care atinge maşina este descărcat, în siguranţă, în pământ, pentru ca riscul ca pasagerii să fie afectaţi să fie minimal.

Imaginile pot fi văzute mai jos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici