Momentul în care o viespe ucigaşă omoară un şoarece într-un minut. VIDEO

  • Un clip filmat cu telefonul şi publicat de Welcome To Nature pe Twitter surprinde lupta dintre viespe şi şoarece
  • ”Viespea gigant” asiatică a aratăt cât de letal este veninul ei
  • Şoricelul mult mai mare decât ea a fost ucis în câteva secunde
3365 afișări
Imaginea articolului Momentul în care o viespe ucigaşă omoară un şoarece într-un minut. VIDEO

Momentul în care o viespe ucigaşă omoară un şoarece într-un minut. VIDEO

Această specie de viespi este specifică zonelor cu climat tropical din Asia de Est, unde ucid în jur de 50 de oameni pe an, relatează Daily Mail

Însă recent, viespile gigantice asiatice (Vespa mandarinia), care măsoară 5cm au fost descoperite pentru prima dată pe teritoriul american, în statul Washington, potrivit New York Times.

Înţepăturile lor multiple sunt mortale pentru oameni, iar populaţia de albine este grav ameninţată pentru că viespile le distrug stupii şi îşi hrănesc puii cu ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici