Momentul TERIFIANT când tsunamiul din Indonezia ajunge la un concert. Solistul celebrei trupei îşi caută DISPERAT soţia şi colegii | VIDEO

Momente de groază în timpul unui concert din Indonezia. Momentele când valul de tsunami, generat de erupţia Vulcanului Krakatoa, au fost filmate de unul de spectatori.

10272 afișări
Imaginea articolului Momentul TERIFIANT când tsunamiul din Indonezia ajunge la un concert. Solistul celebrei trupei îşi caută DISPERAT soţia şi colegii | VIDEO

Momentul TERIFIANT când tsunami din Indonezia ajunge în sala în care avea loc spectacol. De la distracţie la PANICĂ, într-o fracţiune de secundă | VIDEO

Concertul avea loc pe plaja Tanjung Lesung din Indonezia, unde angajaţii firmei Perusahaan Listrik Negara (PLN) se bucurau de petrecerea de sfârşit de an a companiei, atunci când s-a produs dezastrul.

Potrivit BBC, solistul vocal al formaţiei de rock Seventeen, Riefian Fajarsyah, a anunţat plângând că basistul şi managerul trupei au murit, iar soţia şi alţi trei membri ai trupei sunt daţi dispăruţi.

"Rugaţi-vă să-i putem găsi pe Andi, Herman, Ujang şi pe soţia mea", a spus acesta în mesajul video postat pe Instagram. 

Cel puţin 222 de persoane au murit şi peste 843 au fost rănite după ce un val tsunami a lovit zona de coastă a Indoneziei, în zona strâmtorii Sunda, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

 

 

Agenţia de Gestionare a Dezastrelor din Indonezia şi-a cerut scuze pentru confuzia creată, deoarece nu a emis o avertizare de tsunami în urma erupţiei vulcanice şi le-a transmis locuitorilor să nu se panicheze. Purtătorul de cuvânt al Agenţiei, Sutopo Purwo Nugroho, a transmis că s-a creat o confuzie din cauza faptului că nu a fost înregistrat un cutremur.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici