Monica Bellucci: Sexul frecvent şi legumele proaspete, cheia unei vieţi sănătoase

Actriţa italiană Monica Bellucci consideră că "sexul frecvent" şi legumele proaspete reprezintă combinaţia perfectă pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă, informează contactmusic.com.

3812 afișări
Imaginea articolului Monica Bellucci: Sexul frecvent şi legumele proaspete, cheia unei vieţi sănătoase

Monica Bellucci: Sexul frecvent şi legumele proaspete, cheia unei vieţi sănătoase

Vedeta italiană, care va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în "Spectre", următorul film din franciza "James Bond", spune că nu este de acord cu necesitatea adoptării unei diete stricte şi a unui program epuizant de exerciţii fizice pentru a rămâne în formă.

"Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria «James Bond», n.r.) şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă", a spus Monica Bellucci.

"Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine", a adăugat actriţa italiană.

Artista, în vârstă de 51 de ani, care are două fiice - Leonie şi Deva - cu soţul ei, actorul francez Vincent Cassel, de care s-a separat în august 2013, celebră atât pentru silueta ei cu forme voluptuoase, cât şi pentru talentul ei actoricesc, spune că nu va mai juca în scene nud.

"Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur - dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri", a declarat Monica Bellucci pentru revista Stella, un supliment publicat de Sunday Telegraph.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), "Patimile lui Hristos/ The Passion of the Christ" (2004), trilogia "Matrix", dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de Vincent Cassel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici