Monica Columbeanu, acuzată că a dat intenţionat cu maşina peste un fotograf - VIDEO

Monica Columbeanu este cercetată de poliţiştii bucureşteni pentru că ar fi lovit cu maşina un fotograf, aflat pe trotuar, în cazul căruia Institutul Naţional de Medicină-Legală a eliberat un certificat pentru 40 de zile de îngrijiri medicale, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

689 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu, acuzată că a dat intenţionat cu maşina peste un fotograf - VIDEO

Monica Columbeanu, acuzată că a dat intenţionat cu maşina peste un paparazzo amator (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Monica Columbeanu este cercetată de poliţiştii Secţei 1 din Capitală, pentru lovire sau alte violenţe, după ce l-ar fi accidentat pe fotograf.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în 28 mai, iar în urma accidentului fotograful a obţinut un certificat medico-legal, care atestă că ar fi avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, aspect ce este verificat de poliţişti.

Potrivit procedurii, în cazul în care o persoană beneficiază de îngrijiri medicale de până la 60 de zile, după un conflict, aceasta poate face plângere pentru vătămare corporală. Părţile se pot împăca în orice moment al procesului, până la declararea unei decizii definitive a instanţei de judecată.

Poliţia continuă cercetările în acest caz, înregistrat după ce un student, care în timpul liber se transformă în paparazzo, a reclamat faptul că Monica Columbeanu l-ar fi călcat intenţionat cu maşina când voia să o fotografieze şi să-i pună unele întrebări. Incidentul s-a petrecut în seara în care Irinel Columbeanu îşi aniversa 52 de ani de viaţă şi primea în dar de la soţia sa o stea, potrivit stirileprotv.ro.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici