Monica Dascălu şi Dana Rogoz, pe Facebook pentru românii din afara ţării

Monica Dascălu şi Dana Rogoz, vedetele ProTv Internaţional, şi-au făcut cont pe Facebook pentru a intra în legătură cu telespectatorii români din afara ţării, pe pagina postului de televiziune ProTv Internaţional de pe reţeaua de socializare, informează un comunicat.

637 afișări
Imaginea articolului Monica Dascălu şi Dana Rogoz, pe Facebook pentru românii din afara ţării

Dana Rogoz, pe Facebook pentru românii din afara ţării (Imagine: Stirileprotv.ro)

Şi pentru că, din 17 octombrie, Dana Rogoz va începe un sezon nou al emisiunii "De Suflet" şi tot de atunci, Monica Dascălu va reveni la emisiunea "Weekend cu Monica Dascălu", amîndouă au postat deja câte un mesaj pe pagina ProTV International .

Dana Rogoz le-a mulţumit tuturor telespectatorilor pentru urările legate de ziua ei de naştere şi le-a spus că, împreună cu echipa de la "De Suflet", pregăteşte un sezon cu multe "schimbări în bine".

"Pentru mine a fost un motiv foarte serios de a-mi face cont, altfel nu aş fi crezut în această formă de comunicare, mai ales cu oamenii care sunt aici. Dar, pentru că vorbim despre românii din afara ţării, iată un mijloc foarte bun de a ţine legătura cu ei, de a şti ce îşi doresc să vadă în emisiune, de a primi sugestii despre ce subiecte să abordăm în mod special. Mă bucur în primul rând că aici voi avea un feedback prompt şi rapid şi, pentru mine, în acest moment, Facebook înseamnă românii de pretutindeni din lume adunaţi pe pagina Pro Tv Internaţional", a spus vedeta, care, din 17 octombrie, va putea fi văzută la ProTv Internaţional în dublă ipostază, atât ca prezentatoare a emisiunii "De Suflet", cât şi ca actriţă în serialul "State de România", difuzat de Pro TV.

Dintre cei 1.049 de prieteni ai ProTv Internaţional înscrişi până acum pe pagina de pe platforma reţelei de socializare Facebook, cei mai mulţi români sunt din Italia, SUA, Canada, Franţa, dar nu lipsesc nici cei din Anglia, Spania, Germania, Grecia, Emiratele Arabe Unite, Austria, Egipt, Turcia, Israel, Suedia.

Cu toţii au aflat noutăţi şi despre Monica Dascălu, chiar de la ea, aceasta fiind prima oară când prezentatoarea "Ştirilor Pro Tv" de la ora 17.00 a intrat pe Facebook şi a scris pe pagina ProTv Internaţional.

"Abia aştept să văd reacţiile tuturor şi mă bucur că avem astfel ocazia să vorbim. Nici eu nu am avut niciodată un astfel de cont, dar acesta mi se pare un mijloc de a primi reacţii extreme de sincere şi imediate ale telespectatorilor noştri. Mai ales după ce începe emisiunea va fi şi mai interesant să schimbăm păreri,", a spus Monica Dascălu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici