Monica de la Cheeky Girls a pozat în ipostaze provocatoare

Monica Irimia, una din gemenele care compun trupa Cheeky Girls, a realizat fotografii nud în ipostaze provocatoare, informează tabloidul The Sun , în ediţia electronică.

1399 afișări
Imaginea articolului Monica de la Cheeky Girls a pozat în ipostaze provocatoare

Monica de la Cheeky Girls a pozat în ipostaze provocatoare

În ultimele luni, cele două gemene din trupa Cheeky Girls au optat pentru o schimbare a imaginii lor şi au preferat să poarte ţinute tot mai sumare, indiferent de locurile unde au fost surprinse.

Sora geamănă a Monicăi, Gabriela, a devenit cea mai cunoscută dintre cele două surori, datorită scurtei sale logodne cu parlamentarul britanic liberal-democrat Lembit Opik.

Jurnaliştii britanici de la cotidianul The Sun consideră că, prin aceste fotografii provocatoare, Monica Irimia speră să încline avantajul de partea sa.

Monica şi Gabriela Irimia, adică trupa Cheeky Girls, au sosit în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici