"Monştri contra extratereştri", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

Filmul SF de animaţie "Monştri contra extratereştri", în care vocea personajului principal aparţine actriţei Reese Witherspoon, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit datelor furnizate de Exhibitor Relations.

258 afișări
Imaginea articolului "Monştri contra extratereştri", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

"Monştri contra extratereştri", în fruntea box office-ului nord-american

Lungmetrajul "Monştri contra extratereştri", cea mai recentă producţie de animaţie a studiourilor Paramount-Dreamworks, în care personajele "monstruoase" închise de oameni sunt eliberate pentru a ajuta în lupta împotriva unui robot venit dintr-o altă galaxie, a obţinut încasări de 58,2 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Pe locul al doilea s-a clasat filmul "The Haunting in Connecticut", care a obţinut 23 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Fostul lider al clasamentului de săptămâna trecută, thrillerul "Knowing", cu Nicolas Cage în rolul principal, a coborât pe a treia poziţie, după ce a vândut bilete în valoare de 14,7 milioane de dolari.

Pe locurile următoare s-au situat "Caut cavaler de onoare" (12,6 milioane de dolari) şi thriller-ul "Duplicity".

Ambele filme au coborât câte două poziţii în clasament, ajungând pe locurile al patrulea, respectiv al cincilea.

Pe a şasea poziţie se află "Cursa spre Witch Mountains", un film SF de aventuri, produs de studiourile Disney, care a obţinut încasări de 5,6 milioane de dolari.

Lansat vineri, filmul de acţiune "12 încercări", care prezintă o zi de coşmar din viaţa unui detectiv din New Orleans, a cărui logodnică a fost răpită, a intrat direct pe poziţia a şaptea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari.

Filmul "Cei ce veghează/ Watchmen", inspirat din benzile desenate cu super-eroi, a coborât pe poziţia a opta (2,75 milioane de dolari).

Thriller-ul "Teroare în Paris/ Taken" se află pe a noua poziţie în clasament, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.

"The Last House on the Left (2009)" încheie topul 10 al celor mai vizionate filme în America de Nord, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici