Monty, unul dintre căţeii reginei Marii Britanii şi vedetă la deschiderea JO de la Londra, a murit - VIDEO

Monty, unul dintre cei trei câini rasa corgi ai reginei Elizabeth a II-a, care a apărut alături de augusta sa stăpână şi de Daniel Craig, într-un film proiectat la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, în iulie, a murit, au anunţat duminică reprezentanţii Palatului Buckingham.

462 afișări
Imaginea articolului Monty, unul dintre căţeii reginei Marii Britanii şi vedetă la deschiderea JO de la Londra, a murit - VIDEO

Cainele Monty, în clipul de la JO de la Londra

Monty, care avea 13 ani, şi alţi doi căţei ai reginei sunt reprezentanţii rasei corgi, atât de dragă familiei de la Windsor, de când regele George VI (tatăl reginei Elizabeth a II-a) a achiziţionat primul exemplar, în 1933.

Cei trei căţei, însoţitori devotaţi ai reginei, au fost prezenţi şi într-un simpatic filmuleţ, proiectat în deschiderea JO de la Londra, în care regina pleacă alături de James Bond (jucat de Daniel Craig), la ceremonia oficială şi în final se aruncă cu paraşuta la tribuna regală.

În film, cei trei căţei, Monty, Willow şi Holly îşi însoţesc stăpâna pe holurile palatului, până când aceasta se urcă în elicopter alături de James Bond. Regina are în film o singură replică: "Bună seara, domnule Bond", dar prezenţa ei în această producţie i-a adus un val de apreciere pentru umorul ei şi de felicitări.

Căţelul Monty a aparţinut şi Reginei mame care a murit în 2002 la 101 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici