Morgan Freeman - vocea care anunţă "CBS Evening News"

Actorul american Morgan Freeman este noua voce oficială care apare pe genericul care anunţă începerea emisiunii "CBS Evening News", principalul buletin informativ al zilei difuzat de postul de televiziune CBS, înlocuindu-l pe regretatul Walter Cronkite, informează accesshollywood.com.

54 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman - vocea care anunţă "CBS Evening News"

Morgan Freeman - vocea care anunţă "CBS Evening News" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul generic, cu vocea lui Morgan Freeman care anunţă începerea buletinului de ştiri prezentat de Katie Couric, a fost difuzat în premieră pe 4 ianuarie.

Walter Cronkite, un pionier al televiziunii americane şi totodată o adevărată legendă a postului CBS, şi-a împrumutat vocea, în 2006, pentru genericul care era prezentat la începutul emisiunilor de ştiri. Acest generic, cu vocea lui Cronkite, a fost difuzat în continuare de postul CBS şi după decesul acestuia, pe 17 iulie 2009.

"Oricât de multă alinare ne-ar aduce atunci când privim în urmă la cariera pe care a avut-o Walter (Cronkite - n.r.), acum trebuie să privim înainte şi am considerat că a sosit momentul pentru a face acea schimbare care trebuia făcută la un moment dat", a declarat Sean McManus, directorul departamentului CBS News and Sports.

Colaborarea cu Morgan Freeman îi va oferi postului CBS flexibilitate în înregistrarea mai multor generice în viitor, inclusiv pentru situaţiile în care Katie Couric va prezenta buletine informative speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici