MOTIVUL pentru aspectul fantomatic al lui Johnny Depp care alarmează fanii. Ce nu mai poate ascunde machiajului | GALERIE FOTO AICI

Când nu este actor, Johnny Depp este membrul trupei rock the Hollywood Vampires. Iar titlul i se potriveşte perfect, pentru că în ultimele sale apariţii fanii chiar cred că arată ca un "mort viu".

12625 afișări
Imaginea articolului MOTIVUL pentru aspectul fantomatic al lui Johnny Depp care alarmează fanii. Ce nu mai poate ascunde machiajului | GALERIE FOTO AICI

MOTIVUL pentru aspectul fantomatic a lui Johnny Depp care alarmează fanii. Ce nu mai poate ascunde machiajului | GALERIE FOTO AICI

VEZI GALERIE FOTO AICI 

Daily Mail dă vina pe perioadele din trecut, în care se pare că a consumat cocaină, dar şi pe obiceiul de a cheltui, lunar, 30.000 de dolari pe vinuri scumpe.

Acum o lună, Depp ar fi atacat un membru al echipei de filmare pentru producţia "City of Lies". Actorul ar fi încercat să-l lovească pe acesta, strigând: "Îţi dau 100.000 de dolari dacă mă pocneşti chiar acum", înainte de a fi imobilizat.

Confruntarea a venit după ce Depp, care regiza o scenă, "fumând şi consumând alcool toată ziua pe platoul de filmare", şi-ar fi ieşit din fire după ce omul i-a spus că trebuie să se oprească filmare pentru că a expirat permisul pentru respectiva locaţie.

Probleme lui Johnny Depp cu drogurile şi alcoolul sunt bine documentate, el însuşi recunoscând: "Sunt un tâmpit şi m-am otrăvit singur ani la rândul".

Johnny Depp, aflat în Rusia pentru o serie de concerte alături de grupul Hollywood Vampires, a şocat fanii cu aspectul său fizic. Astfel, actorul în vârstă de 55 de ani a renunţat la plete pentru o coafură specifică amerindienilor, însă cea mai mare schimbare o reprezintă o pierdere semnificativă în greutate, până la punctul în care fanii au început să se întrebe dacă acesta nu este cumva bolnav.

Mai multe fotografii realizate la hotelul Four Season din Sankt Petersburg îl arată pe Johnny Depp palid şi cu obrajii supţi, mai mult o umbră a chipeşului actor de altădată.

În ultimii ani, Johnny Depp a avut mai multe probleme, atât pe plan personal, cât şi profesional. Astfel, recent, el a fost dat în judecată de două foste gărzi de corp, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor.

Cei doi spun că, în perioada în care i-au fost gărzi de corp, din aprilie 2016 şi până în ianuarie 2018, au fost plătiţi prost, au fost privaţi de hrană şi nu li s-au respectat pauzele în programul de lucru. În plus, au fost martori ai comportamentului nepotrivit al lui Johnny Depp, în mai multe rânduri, în cluburi de noapte şi în momente în care acesta consuma droguri.

Unul dintre cei doi a spus şi că a fost nevoit să aibă grijă de cei doi copii ai lui Johnny Depp, Lily-Rose şi Jack, pe care îi are cu actriţa Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012.

De asemenea, Johnny Depp este implicat într-un conflict judiciar, cu foştii săi manageri de la The Mana­ge­ment Group, pe care îi consideră responsabili de faptul că nu l-au consiliat financiar cum trebuie în ultimii ani, motiv pentru care ar fi aproape de faliment. Depp le cere despăgubiri de cel puţin 25 de milioane de dolari pentru proasta gestionare a averii sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici