Motivul pentru care Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate

Jojo şi Paul Ipate au o fetiţă împreună, iar actriţa a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu are de gând să se căsătorească din nou. Jojo mai are un fiu din prima căsătorie, pe nume Achim, care are o legătură strânsă cu sora sa, Zora.

6132 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate

Motivul pentru care Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate

„Nu mă mai mărit. M-am măritat o data. A fost suficient. Am zis ca daca prima oara a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel”, a mai declarat Jojo la Kanal D.

“Are şi Achim, din când în când, câte un semn de întrebare. Deşi nu a fost gelos niciodata, el mereu şi-a dorit o surioară. Văzând că surioara lui creşte, e dragălaşă, mi-a spus că ar vrea sa fie iar bebelus. I-am explicat că nu se poate! Dar o iubeste foarte mult. Sunt înspăimântata când, din atâta iubire, o ia în braţe şi fuge cu ea prin casa. Innebunesc! Mor de frica! Il vad prin living. O tine în brate strâmb, intr-o parte asa, pare ca o sa cada in orice moment. El zice: ‘O tin bine, mami, o ţin cum m-ai învăţat’. Iar Zora e în braţele lui, sugrumată”, a spus Jojo la Teo Show.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici