Motivul pentru care pădurarii din Wyoming au distrus, folosind 45 de kg de explozibil, un cadavru de elan

Cadavrul unui elan din statul american Wyoming a fost distrus de pădurari cu ajutorul a 45 de kilograme de explozibil, transmite Associated Press.

21839 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care pădurarii din Wyoming au distrus, folosind 45 de kg de explozibil, un cadavru de elan

Motivul pentru care pădurarii din Wyoming au distrus, folosing 45 de kg de explozibil, un cadavru de elan

Corpul neînsufleţit al animalului se afla într-o zonă greu accesibilă din Parcul Naţional Yellowstone şi în apropiere de un loc în care mulţi oameni merg pentru a se căţăra pe stânci. Pădurarii se temeau că animalul mort va atrage prădători, precum lupi şi urşi grizzly, care puteau pune turiştii în pericol.

În aceste condiţii, în loc să taie animalul de o jumătate de tonă în bucăţi şi să îl care în spate, au decis să îl distrugă folosind 45 de kilograme de explozibil. „Nu a mai rămas nimic”, a declarat un pădurar.

Potrivit unui biolog, animalul a murit din cauze naturale. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici