Mr. Bean a fost externat. Actorul britanic a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile

Actorul britanic Rowan Atkinson - interpretul personajului Mr. Bean -, care a fost spitalizat joi seară după ce a fost implicat într-un accident de automobil ce s-a produs într-o regiune rurală din Marea Britanie, a fost externat vineri.

321 afișări
Imaginea articolului Mr. Bean a fost externat. Actorul britanic a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile

Mr. Bean a fost externat. Actorul britanic a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rowan Atkinson a părăsit Peterborough City Hospital într-un scaun cu rotile, potrivit postului Sky News.

Joi seară, starul britanic a pierdut controlul asupra automobilului său de lux - un model McLaren echipat cu un motor utilizat în cursele de Formula 1 -, în comitatul Cambridgeshire, şi s-a izbit de un copac, iar apoi de un felinar.

Ambulanţa a sosit în scurt timp la locul accidentului, iar Atkinson a fost transportat la spital. Actorul a suferit o accidentare la nivelul umărului, potrivit tabloidului The Sun.

"Am fost solicitaţi pentru a merge la locul unde s-a produs un accident de automobil, la ora 19.30. Un pacient a fost transportat la Peterborough General Hospital, acuzând o accidentare la umăr. A fost o accidentare minoră. Şoferul era deja ieşit din automobil când am ajuns noi", a declarat, joi seară, purtătorul de cuvânt al East of England Ambulance Service.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista britanică Car şi deţine câteva maşini de curse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici