MTV a cumpărat drepturile de televiziune pentru documentarul "This Is It"

MTV Networks a achiziţionat drepturile exclusive de televiziune pentru documentarul "This Is It", în Statele Unite, renumitul post TV alegând să aducă astfel un ultim omagiu cântăreţului Michael Jackson, a cărui carieră a sprijinit-o încă din anii '80, informează Reuters.

29 afișări
Imaginea articolului MTV a cumpărat drepturile de televiziune pentru documentarul "This Is It"

MTV a cumpărat drepturile de televiziune pentru documentarul "This Is It" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi filmul nu a devenit blockbusterul anticipat de unii, acest documentar a avut încasări considerabile şi a dovedit că există un interes imens din partea spectatorilor pentru Michael Jackson, justificând astfel decizia directorilor trustului MTV. Prin difuzarea susţinută a videoclipurilor starului în anii '80 - '90, acest post de televiziune a sporit considerabil notorietatea cântăreţului american.

Posturile afiliate, precum VH1, BET şi Palladia, vor avea şi ele dreptul de a difuza acest documentar.

Regizat de Kenny Ortega, ultimul coregraf şi consilier artistic al lui Michael Jackson, documentarul "This Is It" oferă fanilor o "reconstituire" a concertului pe care "regele muzicii pop" ar fi urmat să îl susţină la Londra, într-o serie de 50 de reprezentaţii considerată drept turneul de adio al megastarului. Documentarul conţine o serie de înregistrări video, filmate din martie până în iunie, în timpul repetiţiilor starului, la Los Angeles, dar şi o serie de imagini filmate în culise.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de medicamente.

This is it - Teaser de pe tare.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici