MTV premiază, pe 1 aprilie, telespectatorii care nu se lasă păcăliţi

MTV va difuza, pe 1 aprilie, concursul "Nu Te Lăsa Păcălici!", în care postul va difuza şapte ciudăţenii ce nu îşi au locul în mod obişnuit pe post, telespectatorii putând să le recunoască şi să câştige mai multe premii, informează televiziunea.

11 afișări
Imaginea articolului MTV premiază, pe 1 aprilie, telespectatorii care nu se lasă păcăliţi

MTV premiază, pe 1 aprilie, telespectatorii care nu se lasă păcăliţi

Dacă obiceiul este să păcăleşti pentru a nu fi păcălit tot anul, de 1 aprilie, nonconformistul post MTV îi premiază pe cei care nu se lasă păcăliţi.

Astfel, pe parcursul zilei de 1 aprilie, MTV va difuza şapte ciudăţenii, şapte elemente care nu îşi au locul în mod obişnuit pe post.

Telespectatorii care descoperă "păcălelile" trebuie să intre pe site-ul www.mtv.ro să le semnaleze, iar câştigător va fi desemnat participantul care a observat primul cât mai multe ciudăţenii difuzate pe post.

Premiile puse în joc sunt: pentru locul 1, o super-consolă Nintendo Wii şi cele mai tari jocuri, iar pentru poziţiile 2 şi 3, MTV va achita contravaloarea cursurilor la o şcoala de şoferi.

Câştigătorii concursului "Nu Te Lăsa Păcălici!" vor fi anunţaţi pe 2 aprilie, în cadrul MTV News, de la ora 16.00 şi la 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici