„Muntele” Hafþór Júlíus Björnsson, actorul din Game of Thrones, a slăbit 50 de kilograme

  • Actorul şi-a arătat transformarea fizică incredibilă pe reţelele de socializare.
  • Islandezul a pornit de la o greutate de 205 kg şi a ajuns la 155 kg.
  • Björnsson pregăteşte lupta cu Eddie Hall, programată la Las Vegas.
5245 afișări
Imaginea articolului „Muntele” Hafþór Júlíus Björnsson, actorul din Game of Thrones, a slăbit 50 de kilograme

„Muntele” Hafþór Júlíus Björnsson Sursafoto: Instagram @thorbjornsson

Actorul islandez Hafþór Júlíus Björnsson, 32 de ani, cunoscut pentru rolul său din Game of Thrones, a revenit în actualitate. Nordicul a reuşit să slăbească până la 50 de kilograme. Se pregăteşte fizic pentru o luptă în Las Vegas.

Încoronat în 2018, la concursul World's Strongest Man, drept cel mai puternic om din lume, Hafor a scăpat de multe kilograme şi a prezentat rezultatul pe Instagram.

Lupta va avea loc în Las Vegas, în septembrie viitor, contra lui Eddie Hall, colosul care, în 2016, a reuşit să ridice 500 de kilograme. Dar Björnsson, acum un an, a adăugat încă un kilogram la acea jumătate de tonă, pentru a stabili un nou record.

"Sunt foarte mulţumit de forma mea. Când am început această călătorie aveam o greutate de 205 kg. Şi am scăzut deja la 155 kg. Mă simt bine", sărbătoreşte Björnsson, într-un videoclip unde oferă indicii despre convertirea în luptător.

Diagrama sa zilnică include trei antrenamente, cinci mese şi sesiuni tehnice pentru a perfecţiona loviturile de pumni şi de picioare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici