MUSAFIR SURPRIZĂ: Ce au găsit turiştii în holul unui hotel de lux - VIDEO

Un pui de leu de mare din San Diego a fost găsit odihnindu-se pe un scaun din holul unui hotel de lux dintr-o staţiune din California, spre surprinderea managerului instituţiei.

2155 afișări
Imaginea articolului MUSAFIR SURPRIZĂ: Ce au găsit turiştii în holul unui hotel de lux - VIDEO

MUSAFIR SURPRIZĂ: Ce au găsit turiştii în holul unui hotel de lux - VIDEO

Puiul de leu de mare, care era o femelă, a fost văzut în dimineaţa de marţi pe un scaun din hotelul Pantai Inn, din La Jolla, California, potrivit Huffington Post.

"În timp ce mă pregăteam pentru muncă am primit un email care îmi spunea că aveam un pui de leu de mare în curtea noastră", a declarat managerul hotelului, Shane Pappas, pentru ABC News, care a sunat imediat la hotel şi a întrebat despre ce e vorba.

După cum au arătat camerele de înregistrare, călătoria din ocean la hotel a fost o aventură pentru leoaica de mare, târându-se pe scări ca să ajungă de pe plajă la drum, apoi traversând drumul şi găsind drumul spre curtea hotelului.

Puiul de leu de mare a fost într-un final retras de pe scaunul care îi servea drept culcuş de către reprezentanţii SeaWorld. Aceştia au dus puiul la centrul lor de îngrijire a animalelor, unde să poată fi rehidratat şi ulterior eliberat în sălbăticie.

Oricât de bizar ar fi un pui de leu de mare găsit pe scaunul unui hotel, aceasta nu este cea mai ciudată operaţiune de salvare a celor de la SeaWorld. În 2009, au salvat un pui de leu de mare care reuşise să traverseze un câmp, un centru comercial şi patru benzi de circulaţie până să ajungă în parcarea unui restaurant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici