Muse a compus piese pentru cel de-al cincilea album al său (Galerie Video)

Formaţia britanică Muse a compus deja o serie de piese pentru următorul său album, cel de-al cincilea.

22 afișări
Imaginea articolului Muse a compus piese pentru cel de-al cincilea album al său (Galerie Video)

Muse a compus piese pentru cel de-al cincilea album al său

Potrivit declaraţiilor anterioare ale membrilor trupei, aceştia au început lucrul la cel de-al cincilea album, care va urma materialului lansat în 2006 - "Black Holes And Revelations" -, la începutul acestui an, informează revista New Musical Express.

Bateristul Dominic Howard a declarat că formaţia a compus deja câteva piese şi că membrii trupei sunt pregătiţi să se întoarcă în curând în studioul lor de înregistrări, situat în apropierea lacului Como, în Italia.

"Lucrăm la nişte materiale noi şi, după ce vom lua o pauză de câteva săptămâni, ne întoarcem în Italia pentru a compune în continuare", a afirmat Howard într-un interviu acordat BBC 6 Music.

"Am terminat deja câteva piese şi sună foarte bine", a mai spus el.

În weekend-ul 16-17 august, Muse a susţinut două show-uri la V Festival din Marea Britanie, iar în prezent nu mai are programate alte concerte.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa.

Printre premiile câştigate se numără Best New Artist pe 2000, în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi, pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act.

În plus, activitatea britanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Muse - "Feeling Good"

Muse - "Supermassive Black Hole"

Muse - "Time is running out"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici