Nadia Comăneci - pe primul loc în topul celor mai de încredere români

Fosta gimnastă Nadia Comăneci se află pe primul loc în topul celor mai de încredere români, realizat de Reader's Digest România, ea fiind urmată de Florin Piersic, Draga Olteanu Matei, prof. dr. Irinel Popescu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel şi Leonard Doroftei.

3 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci - pe primul loc în topul celor mai de încredere români

Nadia Comăneci - pe primul loc în topul celor mai de încredere români

Potrivit comunicatului de presă remis MEDIAFAX, topul celor 10 personalităţi în care românii au cea mai mare încredere îi mai include pe prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, şi pe actorul Radu Beligan.

Nadia Comăneci s-a clasat pe primul loc, pentru că "este percepută nu numai ca un om care îşi face bine munca, dar este şi foarte apropiată, sinceră şi deschisă. În plus, nu i-a dezamăgit niciodată pe români", potrivit Corneliei Tatu, decanul Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Spiru Haret Braşov.

"În sondajul comandat de revista noastră, primele 50 de locuri au fost ocupate de sportivi, medici, actori şi cântăreţi, în timp ce ultimele au aparţinut oamenilor de afaceri şi politicienilor", a declarat Georgiana Capuerde, redactor-şef adjunct al revistei Reader’s Digest România.

De asemenea, românii au notat şi cele mai de încredere profesii, clasamentul primelor zece dintre acestea fiind următorul: pompier, pilot, cercetător, doctor, farmacist, medic pe Salvare, preot, actor, cântăreţ şi educator.

Sondajul a fost realizat la cererea Reader's Digest de compania IMAS, în august 2007, pe un eşantion de 1.245 de respondenţi din întreaga ţară, cu vârste de peste 18 ani. Rezultatele studiului vor fi publicate integral în ediţia din decembrie a revistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici