Naomi Campbell loveşte din nou! Cine este victima?

Naomi Campbell a fost anchetată, marţi, de poliţia statului New York, după ce şoferul top modelului britanic a declarat că a fost agresat de aceasta.

23 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell loveşte din nou! Cine este victima?

Naomi Campbell loveşte din nou! Cine este victima? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din New York a declarat că renumitul model britanic, în vârstă de 39 de ani, este acuzată că şi-a lovit şoferul, din spate, iar în urma loviturii acesta s-a izbit cu capul de volanul autoturismului pe care îl conducea. Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei locale 15.00 (20.00 GMT).

Înainte ca poliţia să ajungă la locul incidentului, care a avut loc în Manhattan, Naomi Campbell părăsise deja zona, plecând pe jos. "Şoferul a declarat că acea mică vânătaie şi umflătură de sub ochiul lui drept au fost cauzate de ea. Vrem să discutăm cu ea", se afirmă în comunicatul poliţiei new-yorkeze.

Naomi Campbell va coopera cu poliţia, a declarat Jeff Raymond, purtătorul de cuvânt al modelului britanic.

Potrivit bbc.co.uk, victima acestei agresiuni a decis să nu depună plângere împotriva celebrului top model.

În 2008, Naomi Campbell a fost condamnată de un tribunal din Londra la efectuarea a 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce a recunoscut că a agresat doi ofiţeri de poliţie, într-un aeroport, după ce a constatat că unul dintre bagajele sale a fost pierdut de compania aeriană cu avionul căreia a zburat.

Campbell a efectuat alte cinci zile de muncă în folosul comunităţii, spălând podele şi curăţând toalete, în urma sentinţei unui tribunal din New York, în 2007, după ce şi-a lovit menajera cu telefonul mobil, în urma unei altercaţii al cărei subiect a fost o pereche de jeanşi. După acest incident, acelaşi tribunal i-a ordonat modelului britanic să urmeze un curs special de terapie pentru controlul acceselor de furie.

Într-un incident precedent, în 1998, Campbell şi-a lovit asistenta, pe Georgina Galanis, tot cu un telefon. Ea a pledat vinovat, în 2000, în faţa tribunalului din Toronto, cerându-şi scuze în mod public şi plătindu-i Georginei Galanis despăgubiri.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici