Naomi Watts, în pericol de moarte la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible" - VIDEO

Actriţa Naomi Watts a mărturisit că era să moară la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible", un film care spune povestea unei familii care rămâne izolată în urma unui dezastru natural.

1801 afișări
Imaginea articolului Naomi Watts, în pericol de moarte la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible" - VIDEO

Naomi Watts, în pericol de moarte la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible"

Watts a spus că momentele de la filmări au făcut-o să înţeleagă cum s-au simţit oamenii afectaţi de tsunami-ul care a avut loc în Oceanul Indian, în 2004, informează femalefirst.co.uk.

În acest film, actriţa de 44 de ani joacă rolul unei mame care este izolată, împreună cu soţul şi cei trei copii ai săi, în urma tsunami-ului.

"Ceva s-a întâmplat cu scaunul de care m-au legat când a trebuit să filmez sub apă. A început să se rotească cu mine, în timp ce eram sub apă iar oamenii din echipă nu îl puteau opri. Eu nu puteam ieşi de acolo şi de-abia respiram", a mărturisit vedeta pentru ziarul Metro.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici