Naomi Watts şi Anthony Hopkins, într-un nou film al lui Woody Allen (Video)

Actriţa australiană Naomi Watts va juca în următorul proiect cinematografic al regizorului şi scenaristului Woody Allen, al cărui titlu nu a fost deocamdată dezvăluit, alături de Sir Anthony Hopkins şi de Josh Brolin.

32 afișări
Imaginea articolului Naomi Watts şi Anthony Hopkins, într-un nou film al lui Woody Allen (Video)

Naomi Watts şi Anthony Hopkins, într-un nou film al lui Woody Allen

Filmările pentru această producţie vor debuta în vara acestui an şi vor avea loc la Londra.

Ca de obicei, Woody Allen nu a dezvăluit niciun detaliu despre intriga acestui film, însă se ştie că va fi lansat în 2010.

Naomi Watts poate fi văzută, în prezent, pe afişul filmului "The International", alături de Clive Owen, în timp ce Woody Allen se bucură de succesul celei mai recente pelicule a lui, "Vicky Cristina Barcelona", ce are deja încasări de 51 de milioane de dolari pe plan mondial şi i-a adus premiul Oscar, duminică seară, actriţei spaniole Penelope Cruz.

Următorul proiect semnat de Woody Allen va fi comedia "Whatever Works", ce va fi lansată de Sony Pictures Classics pe 23 iunie.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru "21 Grams", al lui Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2006, ea a devenit reprezentanta specială a Programului Naţiunilor Unite de luptă împotriva SIDA.

Cel mai recent film al lui Anthony Hopkins, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Tăcerea mieilor" (1991), este thriller-ul "Ruptura" (2007). Veteranul actor urmează să apară şi alături de Keira Knightley şi Gwyneth Paltrow într-o adaptare cinematografică a "Regelui Lear".

Josh Brolin, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Milk", este celebru pentru partituri din filme precum "Nu există ţară pentru bătrâni", al fraţilor Joel şi Ethan Coen, şi mai recentul "W.", semnat de Oliver Stone.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna. De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Vicky Cristina Barcelona

Ruptura

Citeşte şi:

Penelope Cruz, Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici