Narcis Iustin Ianău: S-ar putea să mai particip la o ediţie "Românii au talent"

Narcis Iustin Ianău, care s-a clasat pe locul al doilea în finala "Românii au talent", a declarat pentru Pro TV că s-ar putea să mai participe la o ediţie a emisiunii, precizând că Adrian Ţuţu merita să câştige competiţia.

212 afișări
Imaginea articolului Narcis Iustin Ianău: S-ar putea să mai particip la o ediţie "Românii au talent"

Narcis Iustin Ianău: S-ar putea să mai particip la o ediţie "Românii au talent"

Narcis Iustin Ianău, talentatul contratenor care a reuşit să ajungă în finala "Romanii au talent", a dat un interviu în exclusivitate pentru Pro TV la scurt timp după terminarea show-ului şi a dezvăluit o parte din planurile sale.

"S-ar putea să mai particip la o ediţie. De ce să nu mai încerc o dată...", a declarat Narcis Iustin Ianau în interviul postat marţi pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Întrebat dacă nu-l întristează faptul că nu a câştigat, Narcis Iustin Ianău a răspuns: "Nu, nu mă întristează. E un lucru bun că am ajuns pe locul al doilea... uau. Totuşi nu credeam că o să ajung nici măcar în finală".

În ceea ce priveşte faptul că finala "Românii au talent" a fost câştigată de Adrian Ţuţu, Narcis Iustin Ianău a spus: "Da, merita să ajungă până unde a ajuns pentru că sincer să fiu eu sunt alături de părinţii mei care mă sprijină, el nu-i are şi sunt foarte fericit că a câştigat el".

Totodată, Narcis Iustin Ianău a declarat pentru gândul că îl tentează şi participarea la "Britain's Got Talent": "Aş vrea să concurez şi-n Anglia. M-aş putea prezenta cu altceva, pentru că eu nu abordez doar stilul clasic".

Narcis Iustin Ianău, în vârstă de 16 ani, a fost marea revelaţie a primului sezon "Românii au talent". Narcis a interpretat luni seară "The Phantom of the Opera", impresionând juriul şi publicul prin prestaţia sa considerată a unui profesionist adevărat. El a fost considerat de juratul Andi Moisescu "un fenomen venit de nicăieri, dar care poate ajunge oriunde".

În 2 aprilie, când a fost selectat să participe în marea finală a show-ului "Românii au talent", Narcis Iustin Ianău a declarat într-o întâlnire cu presa că de când a apărut la "Românii au talent" i s-a schimbat radical viaţa. "Am primit foarte multe propuneri din partea multor companii, multor şcoli. Nu am luat nicio decizie pentru că e o decizie foarte grea să alegi una dintre toate propunerile care îţi sunt oferite", a spus Narcis, precizând însă că munceşte foarte mult pentru performanţele sale, respectiv câte cinci ore pe zi.

"Trebuie să învăţ teorie, apoi trebuie să fac vocalize, apoi încep să pregătesc o anumită piesă. E greu cu şcoala, pentru că unii profesori poate sunt invidioşi, alţii poate nu. Nu ştiu nici eu. S-a întâmplat şi chestia aceasta, să nu mă înţeleagă, şi este foarte greu pentru că am mult de învăţat şi la şcoală, am de învăţat şi pentru cariera pe care vreau să mi-o formez", a mai explicat tânărul.

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, este marele câştigător al finalei "Românii au talent", care a fost difuzată luni seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu un cântec hip-hop despre români. Adrian Ţuţu a venit la preselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu.

În finala "Românii au talent" au luptat şi trupa Ballance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici