Naştere super-gemeni. O femeie a rămas însărcinată în timp ce era însărcinată

  • O femeie din Marea Britanie a rămas însărcinată când era deja însărcinată.
  • Fenomenul prin care a dat naştere se numeşte superfetare.
  • Rosalie, sora mai mică, a petrecut 95 de zile în unitatea de terapie intensivă.
7178 afișări
Imaginea articolului Naştere super-gemeni. O femeie a rămas însărcinată în timp ce era însărcinată

Sursa foto: Instagram

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o mare surpriză la aproape trei luni de sarcină. Noah, bebeluşul ce urma să vină pe lume, a avut companie. 
Mai exact, mama a rămas din nou însărcinată şi i-a oferit micuţului o soră mai mică, pe Rosalie. 
 
„Ce s-a întâmplat a fost că am ovulat, am rămas însărcinată cu Noah, iar după 3 săptămâni am ovulat din nou şi am rămas însărcinată cu Rosalie. Asta nu ar trebui să se întâmple deloc, mai ales la oameni”, a spus Rebecca Roberts, mama celor doi copii.
 
Cei doi super gemeni s-au născut în toamna anului trecut, iar părinţii s-au simţit ca şi cum ar fi câştigat la loterie. Sora mai mică a petrecut 95 de zile în unitatea de terapie intensivă neonatală până a putut merge acasă împreună cu fratele său.
 
Fenomenul rar prin care Rebecca le-a dat naştere celor doi, concepuţi la distanţă de trei săptămâni, se numeşte superfetare. Se manifestă prin formarea unui embrion dintr-un ciclu menstrual diferit, în timp ce un alt embrion este deja prezent în uter.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici