Natalia Mateuţ a fost arestată în Olanda

Fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia, a fost reţinută în Amsterdam, împreună cu alte trei persoane, pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false.

737 afișări
Imaginea articolului Natalia Mateuţ a fost arestată în Olanda

Natalia Mateuţ a fost arestată în Olanda (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Fotomodelul Natalia Mateuţ se afla în capitala olandeză împreună cu iubitul ei şi cu alte două persoane, informează Antena3, care a prezentat un reportaj al AT5..

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Amsterdam, Ron Van Der Veen, a declarat că patru persoane au fost localizate lângă un hotel. Potrivit acestuia, cei patru ar face parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.

Ron Van Der Veen a spus că judecătorii urmează să decidă cât vor sta cei patru în arest şi că banca trebuie să precizeze care este suma cu care a fost prejudiciată în total.

Potrivit tabloidului Cancan, fotbalistul Dorin Mateuţ a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat exact, dar că este încrezător că fiica lui va reveni acasă marţi.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 80.000 de euro.

Fiica fotbalistului nu a contactat până în prezent autorităţile române de la Haga pentru a solicita sprijin consular, asistenţa acordându-se în astfel de cazuri numai la cerere.

"Nu am fost contactaţi nici de poliţie, nici de persoanele în cauză", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Mihai Sârbu, şeful secţiei consulare a ambasadei din Haga.

Oficialul român a explicat că persoanele de cetăţenie română reţinute pot contacta consulatul fie prin completarea unui formular care se găseşte la poliţie, fie direct, prin telefon.

El a explicat că, în cazul în care nu sunt sesizate, autorităţile române nu pot interveni pentru a oferi sprijin consular. Oficialul MAE a mai precizat că autorităţile consulare din cadrul ambasadei pot fi sesizate 24 de ore din 24 de către cetăţenii români, prin intermediul unui număr telefonic de urgenţă care este afişat pe site-ul ambasadei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici