Natalie Imbruglia îşi va lansa noul album în 2009

Natalie Imbruglia intenţionează să revină pe scena muzicală în 2009, cu un nou album, pe care doreşte să-l lanseze în luna martie, informează Contactmusic.com.

18 afișări
Imaginea articolului Natalie Imbruglia îşi va lansa noul album în 2009

Natalie Imbruglia îşi va lansa noul album în 2009

Cântăreaţa australiană în vârstă de 33 de ani, a cărei compilaţie "Best Of" a fost lansată în 2007, a făcut eforturi pentru a reedita succesul pe care l-a avut cu single-ul "Torn", în 1997.

Imbruglia intenţionează să îşi lanseze noul album prin intermediul propriului studio, după ce a întrerupt colaborarea cu Sony BMG, informează Digital Spy.

Pe site-ul personal, fosta vedetă a formaţiei Neighbours scrie că este "extrem de încântată" de noul album, care este, în prezent, "în faza finală de mixaje".

"Mi-a luat mai mult timp decât speram, însă mă simt foarte bine pentru că am controlul şi pot decide momentul în care acest disc va fi lansat în întreaga lume", a scris ea.

Natalie a fost căsătorită cu solistul formaţiei Silverchair, Daniel Johns, timp de cinci ani, cuplul anunţându-şi însă divorţul la începutul lui 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici