Natalie Imbruglia revine în România (Video)

Cântăreaţa australiană Natalie Imbruglia revine în România pentru a susţine, miercuri, un recital în cadrul unui eveniment de lansare a unui nou model de autoturism.

169 afișări
Imaginea articolului Natalie Imbruglia revine în România (Video)

Natalie Imbruglia revine în România (Imagine: Mediafax Foto)

Artista va susţine un recital de circa 30-45 de minute, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului. Acesta va avea loc în cadrul lansării oficiale pe piaţa din România a modelului Audi Q5.

Imbruglia a mai concertat în România în 2005, când a susţinut un recital în cadrul Festivalului Cerbul de Aur.

La începutul anilor '90, ea s-a făcut remarcată ca actriţă în serialul australian "Neighbours". Doi ani după ce a părăsit rolul, Natalie şi-a început o carieră în muzică, lansând hitul internaţional "Torn". Albumul său de debut, "Left of the Middle", a urmat în 1997 şi a fost vândut în peste şapte milioane de exemplare.

Au mai urmat materialele discografice "White Lilies Island" (2001) şi "Counting Down the Days" (2005), însă acestea nu au putut egala succesul comercial al albumului său de debut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici