Natalie Portman va avea un băieţel

Actriţa Natalie Portman şi logodnicul ei, dansatorul Benjamin Millepied, vor avea un băieţel, care urmează să se nască în această vară, potrivit contactmusic.

54 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman va avea un băieţel

Natalie Portman va avea un băieţel (Imagine: ediafax Foto/AFP)

Starul din "Lebăda neagră/ Black Swan" şi logodnicul ei, Benjamin Millepied, au declarat că sunt foarte încântaţi.

"Ei au spus doar prietenilor apropiaţi şi membrilor familiei că vor avea un băieţel. Sunt foarte fericiţi. Benjamin abia aşteaptă să fie tată. Natalie are un zâmbet imens pe faţă. Arată senzaţional", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista Life & Style.

Actriţa în vârstă de 29 de ani a declarat recent că primele trei luni ale sarcinii au fost foarte liniştite şi fără probleme. "Mă simt foarte bine. Am trecut de primul trimestru. A fost liniştit", a spus ea.

Natalie şi-a lăudat părinţii, Avner şi Shelley Hershlag, spunând că speră să poată avea grijă de copil aşa cum au crescut-o şi ei pe ea. "Dacă aş fi măcar cât umbra, ecoul părinţilor mei, atunci aş fi cel mai bun părinte din lume, aşa că le mulţumesc", a adăugat ea.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia din 2010. Pentru rolul din acest film, Portman a fost recompensată cu mai multe premii, printre care se numără BAFTA şi Globul de Aur.

Actriţa l-a cunoscut pe francezul Benjamin Millepied în timpul filmărilor pentru producţia "Black Swan". Millepied, născut în Bordeaux, Franţa, este prim-balerin şi coregraf la New York City Ballet.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici