Nelly Furtado: Pot să simt latinitatea din România

Cântăreaţa canadiană cu origini portugheze Nelly Furtado, a declarat, duminică, înaintea concertului susţinut în cadrul B`estfest de la Bucureşti, că România este "o ţară cu o istorie bogată" şi că, ajunsă aici, a putut simţi "latinitatea din România".

174 afișări
Imaginea articolului Nelly Furtado: Pot să simt latinitatea din România

Nelly Furtado: Pot să simt latinitatea din România

Nelly Furtado a mărturisit că citeşte din când în când blogurile fanilor săi. "Mereu vreau să ştiu ce cred fanii despre mine, în special după un concert. Este parte a meseriei mele, să interacţionez şi să văd ce simt fanii. Primul album a implicat mai mult stres, dar acum nu văd lucrurile ca pe ceva negativ. Să ai oameni care te iubesc sau te urăsc este mai bine decât dacă nu le pasă".

Sosită la conferinţă cu aproape o oră întârziere, îmbrăcată într-o rochie roz, Nelly Furtado a negat informaţiile care circulă din februarie încoace, potrivit cărora ar fi însărcinată cu al doilea copil, dar a spus că speră că se va căsători anul viitor. În februarie, presa americană a scris că artista este însărcinată cu copilul logodnicului său, inginerul de sunet Demacio Castellon.

Cântăreaţa a spus că doreşte ca fiecare show al său să fie cel mai bun. Ea a mărturisit că îşi schimbă playlist-ul chiar şi cu cinci minute înainte de concert, spre disperarea formaţiei sale.

Cât despre recitalul de duminică seara, de la Bucureşti, din cadrul B'estfest, cântăreaţa canadiană cu origini portugheze a declarat că regretă faptul că va fi pe scenă simultan cu Manu Chao. "Sunt supărată că concertul meu e în acelaşi timp cu cel al lui Manu Chao, pentru că vreau să îl văd şi eu pe Manu Chao. Dar le spun fanilor că melodiile mele slow vor fi în prima parte a concertului, în timp ce melodiile vesele vor fi prezentate spre final".

Furtado a afirmat că a ajuns la Bucureşti în jurul orei 14.00 şi că a apreciat arhitectura oraşului. "România este o ţară cu o istorie bogată. Pot să simt latinitatea din România", a declarat cântăreaţa, care a spus că unul dintre compromisurile pe care a trebuit să le facă în cariera sa a fost să călătorească cu fiica sa. "Îmi place să fiu mamă. Când vin copii în vizită la fiica mea, îmi dau seama că este mai uşor să am grijă de mai mulţi copii decât doar de unul", a mărturisit artista.

De asemenea, Furtado a povestit un moment inedit de la înregistrările pentru "Loose". În timpul lucrului în studio, un amplificator a luat foc, în timp ce echipa înregistra "Maneater". "Am ştiut că un fel de magie era în aer, dar nu puteam prezice ce se va întâmpla", a declarat artista, care a mărturisit că, dacă nu ar fi fost cântăreaţă, ar fi fost scriitoare. De asemenea, ea a povestit că a refuzat, la un moment dat, să apară în revista Playboy, deoarece, la acel moment, ea şi managementul său au considerat că o astfel de apariţie ar cauza "o problemă de integritate". "Nu pot să spun că nu aş accepta niciodată să pozez în Playboy. Dacă mi-ar cere asta la 40-50 de ani, aş fi foarte flatată".

Artista a mai spus că există planuri de a cânta în duet cu Kylie Minogue, dar programul nu le-a permis niciodată să se întâlnească. "Poate o să o întâlnesc în timpul turneului său şi o să cântăm amândouă pe scenă", a adăugat Furtado.

Cântăreaţa s-a caracterizat ca fiind, în general, o persoană foarte tolerantă, dar că cel mai mult îi displace ignoranţa. "În 2008, este prea târziu să fii închis la minte".

De asemenea, Furtado a spus că cea mai grea parte din a fi faimoasă este faptul că trebuie să se deghizeze când iese în oraş, de frica paparazzi-lor. "Am nişte pălării absolut hidoase pe care le folosesc. Cei din trupa mea le cunosc, deoarece vin uneori cu ele la repetiţii (...). În rest, nu pot să mă plâng".

Cântăreaţa canadiană a mai primit, în cadrul evenimentului de duminică, un triplu Disc de Platină din partea casei de discuri Universal Music, pentru vânzările albumului "Loose" (pentru mai mult de 12.000 de exemplare vândute). 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici