Nelly Furtado va primi triplul Disc de Platină pentru vânzările albumului "Loose" (Video)

Cântăreaţa canadiană Nelly Furtado, care concertează duminică, la Bucureşti, în cadrul B'estfest, va primi, într-o conferinţă de presă organizată înainte de recitalul său, triplul Disc de Platină pentru vânzările albumului "Loose", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Universal Music.

26 afișări
Imaginea articolului Nelly Furtado va primi triplul Disc de Platină pentru vânzările albumului "Loose" (Video)

Nelly Furtado va primi triplul Disc de Platină pentru vânzările albumului "Loose" (Imagine: Mediafax/AFP)

Nelly Furtado a devenit celebră în anul 2000, odată cu lansarea albumului de debut "Whoa, Nelly!", care a inclus hitul premiat cu Grammy "I'm Like a Bird". Doi ani mai tarziu, piesa "Forca", de pe albumul "Folklore", a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

În 2006, Nelly a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul "Loose". Single-urile "Promiscuous", "Meaneater", "All Good Things (Come to an End)" şi "Say It Right" au devenit rapid hit-uri. De asemenea, "Loose" a fost vândut în mai bine de opt milioane de exemplare în întreaga lume, potrivit unui comunicat de presă publicat în luna noiembrie a anului trecut.

Furtado, în vârstă de 29 de ani, a confirmat că va deveni mamă pentru a doua oară, ea fiind în prezent însărcinată.

În România, Nelly Furtado va veni însoţită de fiica sa Nevis, în vârstă de patru ani. "De obicei, o iau cu mine în turneu, îi place foarte mult muzica. Are un spaţiu doar al ei, unde se poate juca în voie şi ne-am obişnuit aşa, călătorim împreună de când avea două luni", a declarat artista într-un interviu recent. "E distractiv, dar nu prea apucăm să ne odihnim. Cred că am vizitat toate grădinile zoologice şi parcurile de distracţie din lume!", a mai spus ea.

Pentru camera de hotel de la Bucureşti, artista a cerut ca aceasta să aibă lumânări parfumate, flori proaspete, precum şi lapte, miere şi suc de mure, au declarat organizatorii B'estfest, Emag!c Entertainment.

Un eveniment de trei zile, B'estfest se va încheia duminică cu Stereophonics, Nelly Furtado, Roisin Murphy, Manu Chao, precum şi alţi artişti.

Say It Right

 All Good Things (Come to an End)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici