Nick Cave, implicat într-un accident de maşină

Muzicianul australian Nick Cave a fost implicat, marţi seară, într-un accident de automobil minor în oraşul Hove din Marea Britanie, informează bbc.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Nick Cave, implicat într-un accident de maşină

Nick Cave, implicat într-un accident de maşină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei locale, în acest accident nu a fost implicat un alt automobil. Nick Cave a intrat cu automobilul său Jaguar într-un stâlp echipat cu un dispozitiv radar şi a avariat gardul de protecţie din jurul acestuia.

Incidentul s-a produs marţi seară, în momentul în care muzicianul australian în vârstă de 53 de ani îi conducea pe fiii săi gemeni, în vârstă de 10 ani, către un oraş din apropiere, situat pe litoralul britanic.

Nick Cave, care locuieşte aproape de locul accidentului, şi fiii săi, au scăpat nevătămaţi şi au plecat pe jos acasă. Reprezentanţii poliţiei din comitatul Sussex au declarat că nicio persoană nu a fost arestată în urma acestui incident.

Nick Cave este muzician, compozitor, romancier, scenarist, pictor şi, ocazional, actor. El este cunoscut pentru succesul avut împreună cu formaţia lui, Nick Cave and the Bad Seeds, înfiinţată în 1984, care a câştigat admiraţia criticilor de specialitate datorită fascinaţiei membrilor trupei pentru rădăcinile muzicii americane. Popularitatea artistului australian a atins cote înalte în 1995, odată cu lansarea piesei "Where the Wild Roses Grow" - un duet cu Kylie Minogue -, al cărei videoclip a fost promovat şi difuzat de postul MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici