Nick Nolte, la 71 de ani: Cum arăta înainte actorul şi cum a apărut la premiera ultimului său film - FOTO

Trecerea timpului şi-a pus amprenta asupra modului în care arată unul dintre numele sonore de la Hollywood, Nick Nolte. Actorul şi-a arătat vârsta, având acum 71 de ani, la premiera ultimului său film, "Gangster Squad".

18884 afișări
Imaginea articolului Nick Nolte, la 71 de ani: Cum arăta înainte actorul şi cum a apărut la premiera ultimului său film - FOTO

Nick Nolte (Imagine: Hepta)

Nick Nolte a părut a fi mai degrabă în pat decât pe carpeta roşie de la Hollywood, a notat dailymail.co.uk.

Nick Nolte va fi văzut în "Gangster Squad" alături de tinerii şi atrăgătorii Ryan Gosling şi Emma Stone.

Dacă vestimentaţia lui Nick Nolte a surprins în mod neplăcut, Ryan Gosling şi Emma Stone s-au îmbrăcat foarte frumos pentru premiera filmului.

Acţiunea peliculei "Gangster Squad" are loc în Los Angeles-ul anului 1949, filmul urmând să apară pe 11 ianuarie în cinematografe.

Nick Nolte a primit în 1992 din partea revistei People titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă". Actorul este cunoscut pentru roluri precum cele din "48 de ore" şi "Promontoriul groazei".

Nick Nolte a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, de două ori pentru cel mai bun actor într-un rol principal (pentru "Trauma" - 1997 şi "Prinţul mareelor" - 1991) şi o dată pentru cel mai bun actor într-un rol secundar ("Războinicul" - 2011).

Nick Nolte în 1992:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici