Nicolas Cage, dat în judecată de un producător, pentru un film realizat în urmă cu 11 ani

Nicolas Cage este dat în judecată de un producător de la Hollywood care susţine că actorul i-ar datora 77.000 de dolari pentru producţia filmului "Umbra vampirului/ Shadow of the Vampire", realizat în anul 2000.

324 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage, dat în judecată de un producător, pentru un film realizat în urmă cu 11 ani

Nicolas Cage, dat în judecată de un producător, pentru un film realizat în urmă cu 11 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate problemele sale legate de datoriile la Fiscul american, Nicolas Cage ar putea avea şi alte griji pe plan financiar, întrucât producătorul Paul Brooks vrea să îl oblige la plata unei presupuse datorii de 77.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Cage i-ar datora această sumă de 11 ani, după ce Brooks a fost producător executiv la filmul "Umbra vampirului", iar celebrul actor, producător al lungmetrajului.

Pelicula i-a avut în distribuţie, printre alţii, pe Willem Dafoe şi John Malkovich.

În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, actorul a fost nevoit să-şi vândă mai multe locuinţe pentru a acoperi datorii de milioane de dolari pe care le avea la Fiscul american.

În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici