Nicolas Cage s-a drogat cu ciuperci halucinogene împreună cu motanul său Lewis

Actorul american Nicolas Cage a declarat într-un interviu recent acordat realizatorului de televiziune David Letterman că s-a drogat cu ciuperci halucinogene împreună cu motanul său Lewis, despre care a ajuns la un moment dat să creadă că este fratele lui, informează contactmusic.com.

301 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage s-a drogat cu ciuperci halucinogene împreună cu motanul său Lewis

Nicolas Cage s-a drogat cu ciuperci halucinogene împreună cu motanul său Lewis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a descoperit la un moment dat că motanul său învăţase să deschidă frigiderul şi se înfrupta din acele ciuperci: "Aveam o pungă cu ciuperci în frigider. Pisica mea obişnuia să se furişeze în frigider pentru a ajunge la ele. Văzând că pisica le mânca cu multă poftă, mi-am spus că ar trebui să fac acelaşi lucru, împreună cu el".

"Îmi amintesc că eram întins pe pat, iar Lewis era pe biroul de lângă pat şi ne uitam unul la celălalt ore întregi. Nu ne mişcam deloc, doar ne uitam unul la celălalt. În acele momente nu aveam niciun dubiu că el este fratele meu. La un moment dat l-am auzit spunându-mi: «Bună!»", a relatat actorul american.

Nicolas Cage, în vârstă de 46 de ani, a ţinut totuşi să precizeze că aceste lucruri s-au întâmplat în trecut şi că în prezent este adeptul unui stil de viaţă sănătos.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", care va avea premiera în România pe 30 iulie. Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici