Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate

Actorii Nicolas Cage şi Cameron Diaz vor juca împreună în filmul "The Green Hornet", inspirat dintr-o serie celebră de romane de benzi desenate din Statele Unite, informează variety.com.

48 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate

Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi produs de studiourile Columbia Pictures şi va fi regizat de Michel Gondry.

Nicolas Cage va interpreta rolul personajului negativ, iar Cameron Diaz pe cel al unei femei reporter de care este îndrăgostit personajul pozitiv din film, un justiţiar mascat care luptă împotriva criminalilor, interpretat de Seth Rogen.

Filmările vor debuta la toamnă şi reprezentanţii studiourilor Columbia Pictures caută un înlocuitor pentru Stephen Chow, interpretul personajului Kato, servitorul asiatic al justiţiarului mascat. Scenariul filmului a fost scris de Seth Rogen şi Neal Moritz.

Lansarea acestui lungmetraj este programată pentru vara anului 2010.

"The Green Hornet" este numele unui personaj fictiv ce descrie un justiţiar mascat. Creat iniţial de George W. Trendle şi Fran Striker pentru un program radiofonic din Statele Unite, în 1930, acest personaj a fost preluat rapid şi de mass-media, apărând în filme din anii 1940, într-un serial de televiziune din anii 1960 şi într-o serie de romane de benzi desenate ce au fost publicate între anii 1940 şi 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici