Nicolas Sarkozy a devenit bunic

Nicolas Sarkozy a devenit bunic, miercuri, la vârsta de 54 de ani, după ce fiul său cel mai mic a devenit tatăl unui băiat, potrivit unei surse apropiate preşedintelui Franţei.

10 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy a devenit bunic

Nicolas Sarkozy a devenit bunic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"I s-a născut un nepot în această dimineaţă (miercuri, n.r.)", a indicat sursa, fără să precizeze numele copilului, dar adăugând că acesta este "foarte neobişnuit".

Jean Sarkozy, în vârstă de 23 de ani, fiul din prima căsătorie a lui Nicolas Sarkozy - părinţii lui s-au despărţit în 1989 -, s-a căsătorit în septembrie 2008 cu iubita sa Jessica Sebaoun-Darty, fiica fondatorului lanţului de magazine de electrocasnice Darty.

Nicolas Sarkozy mai are doi copii: Pierre, fratele mai mare al lui Jean, şi Louis, născut în 1997, din cel de-al doilea mariaj al preşedintelui, cu Cécilia Ciganer-Albeniz.

Preşedintele francez s-a recăsătorit pentru a treia oară în februarie 2008, cu fostul manechin Carla Bruni.

Jean Sarkozy păşeşte, fără a-şi fi terminat studiile în drept, pe urmele tatălui său, în politică, fiind ales, în martie 2008, la vârsta de 21 de ani, în fruntea majorităţii de dreapta UMP în adunarea departamentală din Hauts-de-Seine.

Tânărul s-a aflat în centrul unei polemici aprinse în octombrie anul trecut, după ce a încercat să preia preşedinţia consiliului de administraţie al companiei care administrează cartierul parizian de afaceri La Defense. El a renunţat ulterior, în urma acuzaţiilor de nepotism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici