Nicolas Sarkozy, protagonistul unei reclame la detergent

Preşedintele francez, Nicoloas Sarkozy, a apărut, la vârsta de 12 ani, într-o reclamă la un detergent pentru rufe, pentru a strânge bani pentru mama sa, care se confrunta cu dificultăţi de ordin financiar, informează Daily Mail.

61 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy, protagonistul unei reclame la detergent

Nicolas Sarkozy, protagonistul unei reclame la detergent

În reclama la detergent, realizată în 1967, adolescentul Sarkozy apare purtând o tunsoare bob, cu părul vopsit blond, rostind câteva replici.

În pofida decorului neobişnuit şi a culori părului, trăsăturile lui Sarkozy sunt inconfundabile.

Nicolas Sarkozy a primit această slujbă chiar de la tatăl său, Pal Sarkozy, care, în 1967, divorţase deja de mama sa, Andree. Preşedintele Sarkozy a declarat, în mai multe rânduri, că plecarea tatălui său i-a cauzat dificulăţi financiare mamei sale şi celor doi fraţi ai săi.

Pal Sarkozy lucra ca şi copywriter la o agenţie de publicitate care îi plătea pe copiii care apăreau în reclame cu echivalentul a circa 30 de euro.

Potrivit mai multor dezvăluiri ale unor apropiaţi, Nicolas Sarkozy avea o personalitate aparte încă din copilărie. Într-o carte semnată de Anne-Marie la-Roche-Verdun, fostă profesoară a preşedintelui francez, aceasta îl descrie ca un băieţel arătos care avea succes la fete.

Imaginile cu Sarkozy au rămas neobservate timp de circa 40 de ani şi, abia recent, foşti angajaţi ai companiei de detergent au confirmat că e vorba de preşedintele francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici