Nicole Kidman doreşte "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran

Actriţa australiană Nicole Kidman a declarat că, deşi doreşte să consacre mai mult timp familiei sale, plănuieşte "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran, potrivit unui interviu acordat luni, la Paris, la lansarea celui mai recent film al său, "Australia".

21 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman doreşte "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran

Nicole Kidman doreşte "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ritmul meu de viaţă s-a schimbat. Ambiţiile mele s-au schimbat", a declarat Nicole Kidman, în vârstă de 41 de ani, în cadrul conferinţei de presă ocazionată de lansarea în Franţa a filmului "Australia", regizat de Baz Luhrnmann, în care deţine rolul principal, alături de compatriotul ei, actorul Hugh Jackman.

"Când aveam 18 ani, voiam să reclădesc lumea întreagă. Astăzi, vreau să spun şi alte poveşti frumoase pe ecran, dar şi să mă bucur de toată dragostea familiei mele, ca să profit de viitoarele decenii", a adăugat Kidman.

Actriţa şi soţul ei, cântăreţul Keith Urban, au împreună o fiică, Sunday Rose, care s-a născut în luna iulie. Kidman mai are doi copii, Isabella, în vârstă de 14 ani, şi Connor, în vârstă de 12 ani, pe care i-a adoptat în timpul celor şase ani de căsătorie cu actorul american Tom Cruise.

Nicole Kidman, care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "Orele", a colaborat deja cu regizorul australian Baz Luhrmann la musicalul "Moulin Rouge".

"Australia" este o melodramă, cu decoruri somptuoase, care evocă povestea unei aristocrate britanice din anii 1930, sosită în Australia pentru a-şi vizita soţul pe care îl bănuieşte de adulter.

În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007) nu au avut un mare succes comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici