Nicole Kidman, în rol de vânătoare de averi în "Monte Carlo"

Actriţa australiană Nicole Kidman va juca rolul unei vânătoare de bărbaţi bogaţi în comedia romantică "Monte Carlo", bazată pe romanul "Headhunters" scris de Jules Bass, informează variety.com.

2 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman, în rol de vânătoare de averi în "Monte Carlo"

Nicole Kidman, în rol de vânătoare de averi în "Monte Carlo"

În acest film, co-finanţat de companiile Fox 2000 şi New Regency, Kidman va interpreta rolul unei profesoare care pleacă împreună cu două prietene la Monaco, unde cele trei pretind că sunt femei bogate, în speranţa că vor nimeri peste nişte bărbaţi înstăriţi care să le ia de neveste. Femeile vor fi acostate de nişte bărbaţi de profesie gigolo, care pretind la rândul lor că sunt bogaţi.

Filmul va fi regizat de Tom Bezucha ("Familia Stone"), care va realiza şi scenariul împreună cu Maria Maggenti ("Două fete îndrăgostite", "Scrisoare de dragoste").

Kidman va produce filmul alături de Rick Schwartz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici