Nicole Kidman şi Charlize Theron vor juca într-un film despre scandalurile sexuale de la Fox News

Actriţele Nicole Kidman şi Charlize Theron vor juca într-un film despre culisele postului de televiziune american Fox News, marcat în ultimii ani de mai multe scandaluri de hărţuire sexuală, potrivit The Hollywood Reporter.

469 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman şi Charlize Theron vor juca într-un film despre scandalurile sexuale de la Fox News

Nicole Kidman şi Charlize Theron vor juca într-un film despre scandalurile sexuale de la Fox News

Actriţa Margot Robbie, compatrioata australiencei Nicole Kidman, este şi ea în negocieri pentru a juca în acest film, produs de studioul independent Annapurna Pictures.

Nicole Kidman - recompensată cu premiul Oscar pentru partitura din filmul "Orele" (2002) - va juca rolul jurnalistei Gretchen Carlson, care a fost la originea primelor acuzaţii publice de hărţuire sexuală care l-au vizat pe Roger Ailes, fondator şi preşedinte-director general al Fox News, în iulie 2016.

Soarta lui Ailes a fost pecetluită câteva săptămâni mai târziu, când Megyn Kelly - una dintre vedetele postului, ce va fi interpretată de Charlize Theron, câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) -, a declarat că a fost ţinta avansurilor sexuale ale acestuia cu zece ani mai devreme.

Ailes şi-a părăsit funcţia, urmat, câteva luni mai târziu, de un prezentator vedetă al Fox News, Bill O'Reilly, acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală.

În octombrie 2017, Megyn Kelly a acuzat Fox News că l-a protejat mult timp pe Bill O'Reilly, deşi a fost subiectul mai multor acuzaţii.

Potrivit unei anchete efectuate de The New York Times, Fox News a plătit mai multe milioane de dolari drept despăgubiri victimelor presupuse ale prezentatorului, în schimbul tăcerii lor.

Mai multe foste colaboratoare ale Fox News şi ale grupului Fox au intentat proces, reclamând faptul că au fost ţinta avansurilor sexuale şi violenţelor verbale şi fizice în cadrul companiei. Mai multe foste angajate au acuzat Fox News că le-au concediat după ce au vorbit despre astfel de lucruri.

La câteva luni de la scandalul Fox, a izbucnit unul similar, vizându-l pe Harvey Weinstein.

Peste o sută de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiei americane şi britanice. În prezent, Weinstein este inculpat, pentru viol şi alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind trei femei. Producătorul de film american a pledat nevinovat.

Noul film va fi regizat de Jay Roach, pe baza unui scenariu de Charles Randolph, coscenarist al lungmetrajului "Brokerii Apocalipsei/ The Big Short", care i-a adus un premiu Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici