Nicole Kidman va juca în următorul film semnat Woody Allen

Actriţa australiană Nicole Kidman se va alătura unei pleiade de celebrităţi pe afişul următorului film regizat de Woody Allen, potrivit ediţiei online a revistei Variety, informează AFP.

15 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman va juca în următorul film semnat Woody Allen

Nicole Kidman va juca în următorul film semnat Woody Allen

Nicole Kidman, în vârstă de 41 de ani, va juca alături de Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Freida Pinto (eroina din "Vagabondul milionar") şi buna ei prietenă, Naomi Watts.

Ca de obicei, Woody Allen păstrează o tăcere absolută în ceea ce priveşte noul său proiect său, până la începerea filmărilor, iar presa de specialitate nu deţine nicio informaţie despre intriga filmului.

Cel mai recent film semnat de celebrul regizor new-yorkez, "Whatever Works", urmează să fie lansat în luna iunie în Statele Unite, dar va fi prezentat în avanpremieră la festivalul de film Tribeca, din New York, în luna aprilie.

Nicole Kidman a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "Orele", şi a colaborat cu un regizorul australian Baz Luhrmann la musicalul "Moulin Rouge" şi la drama "Australia". În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007) nu s-au bucurat de un prea mare succes comercial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici