Nicole Kidman va poza goală şi însărcinată

Actriţa australiană Nicole Kidman, care în curând va deveni mamă, a acceptat să pozeze nud pentru un celebru fotograf francez, Patrick Demarchelier, care lucrează cu mari reviste de modă precum Vogue, Rolling Stone, Glamour, Life şi Newsweek.

214 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman va poza goală şi însărcinată

Actriţa Nicole Kidman (Imagine: Mediafax Foto)

Actriţa în vârstă de 40 de ani - care în curând va naşte primul său copil biologic - vrea să facă aceste poze cu puţin timp înainte de a naşte, potrivit unei surse apropiate lui Kidman, informează femalefirst.co.uk.

Nicole Kidman a anunţat că este însărcinată la începutul lunii ianuarie. Kidman a mai rămas o dată însărcinată, pe când era căsătorită cu primul soţ, actorul Tom Cruise, dar a suferit un avort. Actriţa şi Cruise au doi copii adoptaţi, Isabella şi Connor.

Nicole, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Orele" (2002), s-a căsătorit cu Urban, câştigătorul unui premiu Grammy, la Sydney, în 2006.

Kidman se alătură astfel altor celebrităţi care au ales să pozeze goale în timpul sarcinii.

Actriţa Demi Moore a provocat o adevărată controversă după ce şi-a expus burtica pe coperta revistei Vanity Fair, în 1991, pe când era însărcinată cu fiica sa Scout LaRue.

Turbulenta cântăreaţă Britney Spears şi starul "Dirrty" Christina Aguilera au pozat, de asemenea, pentru reviste de stil pe când erau însărcinate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici