Nicole Richie a născut un băieţel

Starleta Nicole Ritchie, în vârstă de 27 de ani, a născut miercuri cel de-al doilea copil, un băieţel al cărui nume este Sparrow James Midnight, potrivit site-ului oficial al actriţei americane.

46 afișări
Imaginea articolului Nicole Richie a născut un băieţel

Nicole Richie a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este cel de-al doilea copil al starletei Nicole Richie şi al iubitului ei, muzicianul Joel Madden, membru al trupei Good Charlotte, care sunt deja fericiţii părinţi ai lui Harlow, o fetiţă născută în ianuarie 2008.

Micuţul Sparrow James Midnight s-a născut miercuri şi a cântărit la naştere 3,5 kilograme. "Întreaga familie se simte bine", a precizat actriţa, pe site-ul personal.

Nicole, în vârstă de 27 de ani, este fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie şi fosta parteneră a lui Paris Hilton din reality show-ul de televiziune "The Simple Life".

În 2007, pe când era însărcinată în luna a cincea, ea a fost condamnată la patru zile de închisoare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. Richie a executat doar o oră din această pedeapsă pentru că infracţiunea pe care a săvârşit-o nu era una foarte gravă şi pentru că închisorile din Los Angeles se confruntă cu aglomeraţia.

Primul copil al ei şi al lui Joel Madden, o fetiţă care a primit numele de Harlow Winter Kate, s-a născut în ianuarie 2008, în aceeaşi zi cu primul copil al Christinei Aguilera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici