Nicole Richie, spitalizată din cauza unei pneumonii

Starleta americană Nicole Richie a fost internată în clinica Cedars-Sinai din Los Angeles (SUA), fiind diagnosticată cu pneumonie, informează accesshollywood.com.

15 afișări
Imaginea articolului Nicole Richie, spitalizată din cauza unei pneumonii

Nicole Richie, spitalizată din cauza unei pneumonii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nicole (Nicole Richie - n.r.) s-a internat la Cedars-Sinai unde primeşte tratament împotriva pneumoniei. Acum se simte bine", a declarat agentul de presă al actriţei americane.

La afârşitul săptămânii trecute, Nicole Richie, în vârstă de 28 de ani, a postat un mesaj pe site-ul de microblogging Twitter, în care le mărturisea admiratorilor că starea ei de spirit este în concordanţă cu vremea de afară.

"Ok, e deja a şasea zi de frig. Trebuie să mă detaşez cu graţie de asta şi să mă mişc în continuare", a scris starleta americană.

La începutul acestei săptămâni, Nicole Richie a participat la o audiere la un tribunal din Los Angeles, unde un judecător american a emis un ordin de restricţie temporar împotriva a doi paparazzi, prin care le interzice acestora să se apropie de Nicole Richie sau de iubitul ei, Joel Madden, şi de cei doi copii ai lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici