Nicole Scherzinger a lansat un nou videoclip - FOTO, VIDEO

Fosta componentă a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, a lansat un nou single - “Boomerang“, cu care va încerca să cucerească topurile mondiale.

327 afișări
Imaginea articolului Nicole Scherzinger a lansat un nou videoclip - FOTO, VIDEO

Nicole Scherzinger, sexy in noul videoclip

Nicole Scherzinger pregăteşte un nou album, “Boomerang“ fiind primul single de pe acest material discografic, iar videoclipul reuneşte atât elemente retro, cât şi futuriste.

Nicole Scherzinger pare să se fi inspirat din stilul adoptat de Janet Jackson sau Madonna în trecut, ea purtând pantaloni extrem de scurţi, care îi lasă la vedere picioarele sexy.

Pe de altă parte, realizatorii videoclipului par să fi folosit aceleaşi tehnici ca în materialul lansat în urmă cu câteva luni de will.i.am şi Britney Spears - "Scream and Shout".

Primul album solo al cântăreţei - "Killer Love" - nu s-a bucurat de un succes răsunător, având însă câteva single-uri în topurile britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici