Nicoleta Luciu a născut tripleţii: Fiecare bebeluş are peste 2 kilograme - VIDEO

Vedeta Acasă TV Nicoleta Luciu a adus pe lume tripleţi, doi băieţei şi o fetiţă, sâmbătă, la Maternitatea Polizu din Bucureşti, micuţii primind numele de Kevin, Karoly şi, respectiv Kim, informează postul de televiziune.

8560 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu a născut tripleţii: Fiecare bebeluş are peste 2 kilograme - VIDEO

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a născut copiii prin cezariană, cu o lună înainte de termen. Imediat după naştere, bebeluşii au fost duşi la secţia de Terapie Intensivă neonatologie a Maternităţii Polizu, unde vor rămâne pentru a mai creşte în greutate.

În ceea ce o priveşte pe mamă, aceasta a trecut cu bine de operaţie şi se afla în post operator terapie intensivă, unde va rămâne sub supraveghere.

Nicoleta şi băieţelul ei cel mai mare, Zsolt Junior, sunt născuţi în septembrie şi vedeta se gândise la un moment dat că este posibil ca şi tripleţii să vină pe lume în aceeaşi lună, dar se pare că ei au preferat prima zi a lunii octombrie.

Video Stirileprotv.ro

Prima care a ajuns la spital pentru a o susţine pe Nicoleta a fost Iuliana Luciu însoţită de iubitul ei.

Iuliana a scris ulterior pe Facebook: "Azi (1 octombrie, n.r.), la ora 17.30 am trăit cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, când am asistat alături de Nicoleta, chiar în sala de naşteri, când s-au născut cei trei copii ai Nicoletei, respectiv nepoţeii mei iubiţi! Kim a avut 2.250 g, Karol, 2.100 g, iar Kevin, 2.200 g! Să ne trăiască, să fie sănătoşi şi norocoşi !!! Sunt foarte fericită!!!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici