Nicoleta Luciu are un look nou - VIDEO

Actriţa Nicoleta Luciu, viitoare mămică de tripleţi, a trecut în această dimineaţă printr-o schimbare de look spectaculoasă, pe care o dorea de multă vreme - şi-a tuns părul mult mai scurt decât l-a avut vreodată, informează postul Acasă.

3018 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu are un look nou - VIDEO

Nicoleta Luciu are un look nou (Imagine: www.acasatv.ro)

Nicoleta Luciu a hotărât că o tunsoare scurtă este binevenită în acest moment, dat fiind faptul că este însărcinată, iar vara se anunţă a fi una foarte călduroasă.

"M-am tuns mai scurt pentru că mi-era foarte greu să mă mai descurc cu părul lung, mai ales acum, în timpul sarcinii cu tripleţi, când trebuie să stau numai în pat. Părul scurt e mai uşor de coafat şi de întreţinut decât unul lung, mai ales că voi prinde lunile de vară însărcinată", spune vedeta Acasă.

Nicoleta Luciu s-a lăsat pe mâinile hair-stylist-ului Adi Perjovski şi mărturiseşte că este foarte mulţumită de rezultat.

"Abia aşteptam schimbarea de look! Am tăiat două treimi din lungimea părului. M-aş fi tuns periuţă, dar până la urmă am decis să-l tund atât încât să-l pot prinde într-o coadă. Abia aştept să mă vadă Zsolt, de altfel sunt tare curioasă cum o să reacţioneze şi cel mic, mai ales că lui îi plăcea să mă mângâie pe păr atunci când mă pieptănam. O singură dată am avut părul scurt, la vârsta de 3 ani, şi de atunci l-am avut numai, numai lung. Cel mai mult, părul meu a atins o lungime de 87 cm, dimensiune la care ajunsese până azi dimineaţă, înainte să mă tund".

Actriţa a acordat întotdeauna o atenţie deosebită stilului de viaţă sănătos, aspectului fizic şi îngrijirii părului. "Îmi întreţin părul cu o mască naturală pe care o fac o dată la două săptămâni, din ulei de ricin, ulei de măsline şi vitaminele A şi E uleioase. Îmi înfăşor părul într-un prosop şi ţin masca în timpul nopţii până a doua zi dimineaţa. Părul rămâne foarte mătăsos şi uşor de pieptănat. În general îmi place să-mi ţin părul prins şi doar atunci când ies cu Zsolt în oraş sau merg la evenimente îl las desprins", spune Nicoleta Luciu.

Telespectatorii o pot urmări pe Nicoleta Luciu în rolul Sorayei din telenovela "Iubire şi onoare", de luni până joi, de la 20.30, iar luni, de la 22.30, la "Poveştiri de noapte" vor viziona pas cu pas cum a decurs schimbarea de look a vedetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici