Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu şi Emil Măndănac se înfruntă în "Aniela"

Personajele interpretate de Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu şi Emil Măndănac se vor înfrunta în "Aniela", primul serial de epocă românesc, o producţie marca Promance, care va fi difuzat din toamnă Acasă.

543 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu şi Emil Măndănac se înfruntă în "Aniela"

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu şi Emil Măndănac se înfruntă în "Aniela" (Imagine:Acasa Tv)

Nicoleta Luciu va fi Matilda, un personaj care va tulbura liniştea familiei Vulturesco.

"Va fi o trecere foarte mare de la rolul din «Regina» la cel din «Aniela», presupune schimbări de conduită, comportament, limbaj, ţinută. Sunt nerăbdătoare să încep pregătirile pentru rol şi, totodată, să intru în acea lume de poveste", declară Nicoleta Luciu, care, în prezent, este în vacanţă în Croaţia, împreună cu Zsolt Csergo şi cu fiul lor.

Diana Dumitrescu va juca pentru prima dată un rol negativ, în mega-producţia "Aniela". Ea îi va da viaţă Polixeniei, o domnişoară răsfăţată şi capricioasă de la începutul secolului XX. Pentru Diana, rolul din "Aniela" este unul îndelung aşteptat, mai ales că cea care i-a dat viaţă Reginei în telenovela cu acelaşi titlu îşi dorea foarte mult să interpreteze un rol negativ.

"Mi-am dorit foarte mult un astfel de rol, îl aştept de mult, să fiu fata rea, cea care încurcă lucrurile. Va fi cu atât mai greu cu cât este vorba de Polixenia, o domnişoară răsfăţată, care trăieşte într-o epocă cu multe convenienţe şi reguli ce nu trebuie încălcate. Este o provocare, un rol interesant şi, după ce am citit scenariul, m-am îndrăgostit de Polixenia", declară Diana Dumitrescu.

Şi pentru actorul Emil Măndănac, rolul său din primul serial românesc de epocă este o premieră. Marele câştigător al rolului prinţului Mihail Zambuliche, obţinut în urma unui casting care a avut loc în urmă cu câteva luni, la Buftea, Emil este gata să intre în pielea personajului.

"Prinţul Mihail înseamnă, de fapt, primul meu rol important de televiziune. Este cu atât mai greu de redat, cu cât vremurile acelea au apus demult, iar conduita era cu totul alta. Pentru un actor, un astfel de rol este interesant de explorat, aşa că, personal, aştept cu nerăbdare să înceapă filmările", mărturiseşte actorul.

Din toamnă, Acasă îi aduce pe Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu şi Emil Măndănac în cea mai curajoasă producţie marca Promance - primul serial de epocă românesc, "Aniela".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici